Gecertificeerd logistiek auditor

Deze opleiding is het neusje van de zalm voor al diegenen die een sturende rol willen spelen in de opbouw en de evaluatie van de supply chain. Alle aspecten van magazijnmanagement, voorraadbeheer, productiemanagement, transportbeheer en audit komen hier aan bod. Zij is de ideale springplank voor een auditor die op zoek is naar verbeterprocessen om de performantie nog te vebeteren.

Inhoud

Wil je graag een diepgaande kennis opbouwen van magazijnmanagement, voorraadbeheer, productieplanning en transportmanagement, supply chain management? Volg dan de hele cyclus "gecertificeerd logistiek auditor". Deze opleiding omvat o.a. de 4 masterclasses rond deze logistieke deelgebieden en wordt aangevuld met de masterclass 'Organisatie, digitalisatie en audit van de supply chain'

In deze opleiding leer je dus ook hoe je een gefundeerde audit maakt van de opbouw, de aansturing en de opvolging van de diverse aspecten van de supply chain en hoe je verbeterplannen kunt bepalen die toelaten om de werking aan te passen aan de nieuwe evoluties en doelstellingen.

Het programma bestaat uit 22 digitale workshops of 15 fysieke workshops, een examen en de voorstelling van een eindcase die gebaseerd is op een project dat je binnen het eigen bedrijf hebt gerealiseerd.

Daarna mag je jezelf Gecertificeerd logistiek auditor noemen! Een perfecte opleiding dus voor wie wil doorgroeien in de supply chain.

We focussen op zowel theorie als praktijk met duidelijke bespreking van de logistieke processen en hun toepassing in de praktijk. Na deze opleiding kan je duidelijke meetpunten bepalen voor het evalueren, meten, beoordelen van de supply chain niet alleen in termen van klantenservice maar ook op het vlak van efficiëntie en kosten.

In deze opleiding bouw je diepgaande kennis op van magazijnmanagement, voorraadbeheer, productieplanning en transportmanagement.


Het is een samenstelling van volgende modules:

Doelgroep en Organisatie

Deze opleiding richt zich tot iedereen die interesse heeft of verantwoordelijkheid opneemt voor de opbouw, de functionering en de evaluatie van de supply chain. Ze geeft een diepgaand inzicht in de noodzakelijke processen en de denkpatronen om die optimaal op mekaar te laten inspelen en om de vooropgestelde klantenservice te realiseren tegen een aanvaardbare kost.

Deze opleiding is het neusje van de zalm voor al diegenen die een sturende rol willen spelen in de opbouw en de evaluatie van de supply chain. Alle aspecten van magazijnmanagement, voorraadbeheer, productiemanagement, transportbeheer en audit komen hier aan bod. Zij is de ideale springplank voor een auditor die op zoek is naar verbeterprocessen om de performantie nog te verbeteren.

Ook consultants, accountants, trainers, softwarespecialisten of geïnteresseerden in de logistieke processen kunnen hier hun gading vinden.

Het programma bestaat uit 22 digitale workshops of 15 fysieke workshops. Alle modules zijn ook modulair opgebouwd zodat de totale opleiding kan gespreid worden over een tijdsperiode die voor de deelnemer het beste past.

De certificatie verloopt in 4 stappen

 • het volgen van alle modules
 • een open book examen over de geleerde stof
 • de realisatie van een project binnen het eigen bedrijf
 • de presentatie van het project voor een deskundige jury

Bij succesvolle voleindiging van de opleiding en de certificatie bekom je het een getuigschrift van 'Gecertificeerd Logistiek Auditor' dat uitgereikt wordt door Amelior en Zelco Logistics.

Deze opleiding bestaat uit een unieke mix van zowel interactieve workshops en e-learning. Als cursist krijg je toegang tot het online leerplatform, waar je niet alleen diepgaande theorie, maar ook praktijkvoorbeelden en -oefeningen terugvindt De modules kunnen gevolgd worden in de volgorde die het beste past en de data en de inhoud van de modules zijn te vinden in de beschrijving van de modules.

Prijs

De opleiding met digitale workshops kost € 5200 excl. BTW.

De opleiding met fysieke workshops kost € 5800 excl. BTW.

Hiervoor krijg je een hoogstaande opleiding en toegang tot het e-learning platform met theorie, oefeningen en een digitale discussiegroep waar je met docenten en medecursisten kan communiceren!

Subsidiemogelijkheden

22 Digitale workshops

Het digitaal programma heeft een totaal van 22 digitale workshops + e-learning en bestaat uit:

 • Module efficiënt magazijnmanagement
  5 digitale workshops
 • Module praktisch voorraadbeheer
  5 digitale workshops
 • Module lean productiemanagement
  5 digitale workshops
 • Module transportmanagement & distributie
  4 digitale workshops
 • Module basisopleiding supply chain
  2 digitale workshops
 • Online examen, presentatie eigen project en certificatie
  1 digitale workshops

15 Fysieke workshops

Het fysiek programma heeft een totaal van 15 fysieke workshops + e-learning en bestaat uit:

 • Module efficiënt magazijnmanagement
  3 fysieke workshops
 • Module praktisch voorraadbeheer
  3 fysieke workshops
 • Module lean productiemanagement
  3 fysieke workshops
 • Module transportmanagement & distributie
  3 fysieke workshops
 • Module basisopleiding supply chain
  2 fysieke workshops
 • Online examen, presentatie eigen project en certificatie
  1 fysieke workshops

Eerstvolgende opleidingen

Opleiding Overige opleidingsdagen Online Workshops Locatie
Gecertificeerd logistiek auditor - digitaal

15/02, 22/02, 08/03, 15/03, 22/03, 29/03, 05/04, 19/04, 26/04, 03/05, 10/05, 17/05, 24/05, 31/05, 14/06, 21/06, 28/06 en 05/07 2022

Online 22 Workshops Digitaal

Onze partners