Logistieke opleidingen

We hebben een totaalaanbod ontwikkeld voor digitale en klassikale opleidingen binnen onze expertisedomeinen. Kies een module, een langlopend traject met certificatie of combineer meerdere opleidingen zoals het voor jou uitkomt.

Ben je op zoek naar een logistieke opleiding?

Bij Zelco bieden we verschillende trainingen aan in alle domeinen van het logistieke spectrum: magazijn, voorraad, productie, transport, supply chain, etc...
Onze consultants, die het meeste van hun tijd spenderen aan het oplossen van logistieke problemen bij bedrijven, worden ingeschakeld als docenten in al onze opleidingen. Zo kunnen we de theorie staven met vele praktijkvoorbeelden en kan jij na de opleiding ook onmiddellijk praktisch aan de slag!

We bieden al onze opleidingen aan in fysieke en in digitale vorm.


Enkele testimonials:

"Ik heb van deze opleiding veel opgestoken. Het is een verrijking voor mijn inzichten op vlak van stockbeheer. Het online gebeuren heb ik wel zeer intensief ervaren. We kwamen zeer snel tot de praktische invulling van de concepten. Dit verhoogt sterk de kwaliteit van de opleiding."

"Goede opleiding, online prima te doen."

"Een interessante cursus gedoceerd door een energiek en ervaren persoon."

"Het was zeer leerzaam en nuttig voor mijn job."

​​Digitale & fysieke klas


In een fysieke klas brengen we meerdere deelnemers terzelfdertijd en op dezelfde locatie samen met een docent. In een klas is er dus een direct contact tussen de docent en de deelnemers. Bovendien zullen de klasgenoten ook met elkaar interageren en mekaar versterken om de kennis op te bouwen.Zoals ook in een fysieke klassikale workshop gaan we in onze digitale workshops ook in groep werken en bouwen we daarvoor een digitale klas op waar de deelnemers digitaal met elkaar worden verbonden. De deelnemers kunnen er niet alleen contact nemen met de docenten maar ook met de klasgenoten. We gebruiken daarvoor het Zelco-leerplatform.

Kies uit onze opleidingen

Filter:

Onze partners