De 4 leervormen

We hebben een totaalaanbod ontwikkeld voor klassikale en digitale opleidingen binnen onze expertisedomeinen. Er zijn 4 mogelijke opleidingsvormen.

​​Digitale & fysieke klas


Ben je op zoek naar een logistieke opleiding?

Bij Zelco bieden we verschillende trainingen aan in alle domeinen van het logistieke spectrum: magazijn, voorraad, productie, transport, supply chain, etc...
Onze consultants, die het meeste van hun tijd spenderen aan het oplossen van logistieke problemen bij bedrijven, worden ingeschakeld als docenten in al onze opleidingen. Zo kunnen we de theorie staven met vele praktijkvoorbeelden en kan jij na de opleiding ook onmiddellijk praktisch aan de slag!

We bieden al onze opleidingen aan in fysieke en in digitale vorm.In een fysieke klas brengen we meerdere deelnemers terzelfdertijd en op dezelfde locatie samen met een docent. In een klas is er dus een direct contact tussen de docent en de deelnemers. Bovendien zullen de klasgenoten ook met elkaar interageren en mekaar versterken om de kennis op te bouwen.

Zoals ook in een fysieke klassikale workshop gaan we in onze digitale workshops ook in groep werken en bouwen we daarvoor een digitale klas op waar de deelnemers digitaal met elkaar worden verbonden. De deelnemers kunnen er niet alleen contact nemen met de docenten maar ook met de klasgenoten. We gebruiken daarvoor het Zelco-leerplatform.

Kies uit onze opleidingen

Filter:

Onze partners