Maatwerk en in-company

Onze in company opleidingen zijn ideaal wanneer je nood hebt aan een opleiding die afgestemd wordt op jouw specifieke bedrijfsnoden. Met onze in-company opleidingen kunnen we dieper ingaan op vragen en problemen die aan jouw bedrijf gelinkt zijn!

Al onze opleidingen kunnen ook als interne opleidingen worden georganiseerd.
Bij de ontwikkeling van een in-company opleiding worden verschillende fasen doorlopen:

Verkennend gesprek

Zelco gaat eerst in een verkennend gesprek na wat de scope is van de in-company training. Er vindt reeds een eerste brainstorming plaats over de inhoud en de duur van de opleiding.

Voorstudie

Na het verkennend gesprek vindt een vooronderzoek plaats van 0,5 of 1 mandag.
Door observaties en interviews leert de docent de organisatie van heel dichtbij kennen en kan een gedetailleerde inhoudelijk opleidingsprogramma worden opgesteld dat volledig aansluit bij de doelstellingen van het bedrijf en de medewerkers.

Opstellen van inhoudelijk programma

Na de voorstudie ontvangt u het gedetailleerde inhoudelijk programma met een gedetailleerde prijsofferte. Daarin wordt ook een voorstel gedaan voor de format die het beste aansluit bij de doelstelling van de training. We kunnen hier werken met een combinatie van klassikale of digitale workshops aangevuld met e-learning of met gelijk welk format dat het beste aansluit bij de doelstellingen.

Aantal deelnemers

Om een maximale interactiviteit tussen deelnemers en trainer te bekomen wordt het aantal deelnemers beperkt tot ongeveer 12 voor de klassikale workshops of +-8 medewerkers voor de digitale workshops. Eventueel kan geopteerd worden voor een uitsplitsing van een opleiding in meerdere groepen.

Locatie van de opleiding

Meestal wordt een in-company training in de lokalen van uw bedrijf georganiseerd of op een aangepaste locatie die door het bedrijf wordt gekozen. Belangrijk is daarbij dat de deelnemers zich ten volle kunnen concentreren op de bespreking van de logistieke concepten. Een opleiding binnen de muren van het bedrijf biedt eventueel als voordeel dat bepaalde aandachtspunten samen met de docent ter plaatse kunnen bekeken en besproken worden.

Kostprijs

Bij het realiseren van een in-company training wordt een prijs aangerekend per gepresteerde dag zowel voor de opleiding als voor het vooronderzoek. Voor de documentatie en de toegang tot het leerplatform wordt een prijs aangerekend per deelnemer.

Wil je graag meer info? Twijfel niet om ons te contacteren!

Onze partners

Ontdek onze expertisedomeinen

  1. Supply chain management

  2. Magazijnmanagement

  3. Voorraadbeheer

  4. Productieplanning

  5. Transportmanagement

Laatste nieuws