Zelco bezoekt IGEPA en Dandoy Transports

Zelco pikt de draad terug op en organiseert twee maal per jaar een bedrijfsbezoek met zijn cursisten. Het bedrijfsbezoek bij IGEPA kwam spontaan tot stand tijdens de workshops van onze opleiding Efficiënt magazijnmanagement. We bezochten Dandoy met onze cursisten Dispatcher, een opleiding in samenwerking met VDAB, en met enkele cursisten Transportmanagement

Tijdens onze opleiding Efficiënt magazijnmanagement ontstond het plan onder cursisten om naast de ervaringen die we met elkaar delen tijdens de lessen, ook een kijkje te komen nemen op de werkvloer bij Jarne. Zo gingen we met de volledige groep op bezoek bij IGEPA Aalter!

We vinden het een absolute verrijking om met onze cursisten de theorie met de praktijk af te gaan toetsen.

Jarne van IGEPA Aalter nodigde zijn medecursisten uit onze opleiding 'Efficiënt Magazijnmanagement' uit voor een uitgebreide rondleiding bij hem op de werkvloer.
We gingen daar met veel plezier op in en zagen dat het goed was.
Wat een mooi bedrijf, die stevig de touwtjes in eigen handen houdt met een riante commerciële ruimte, een magazijn van 30.000m2 en een eigen transportafdeling!

Eerder dit jaar ging Zelco op bezoek bij Transports Dandoy met enkele cursisten van onze opleidingen Dispatcher en Transportmanagement!
Het werd een leerrijke voormiddag voor onze cursisten! We kregen een inkijk in de interne organisatie van het bedrijf, de keuzes die zij maakten als transportbedrijf en de operationele werking op de werkvloer.
Dandoy is een prachtig familiebedrijf dat er in slaagt zich te onderscheiden dankzij een duidelijke en duurzame visie.

And more to come!

Deze zomer staat er alweer een nieuw bedrijfsbezoek op de planning. Ben je er graag bij? Wanneer je het afgelopen jaar een Zelco-training volgde ben je meer dan welkom. Geef een seintje en we bezorgen je de details.


Ben je benieuwd naar onze opleidingen? Zelco helpt je bij de professionele en persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers! Onze individuele ondersteuning geeft ruimte voor persoonlijke groei tijdens de opleiding. In ons ruim aanbod van opleidingen voor de volledige logistieke keten vind je voor iedere logistieke medewerker een gepast traject.