Opleidingstraject Dispatcher

Dit jaar starten we een nieuw opleidingstraject : DISPATCHER. Het opleidingstract heeft als doel een toeleiding van niet-werkende werkzoekenden naar de job als dispatcher.

Dit jaar starten we een nieuw opleidingstraject : DISPATCHER. Het opleidingstract heeft als doel een toeleiding van niet-werkende werkzoekenden naar de job als dispatcher. Samen met de VDAB, Logos, Asap Training&Event slaan we de handen in elkaar om mensen toe te leiden naar de job als dispatcher.

Doelgroep van deze opleiding is in eerste plaats "niet werkende werkzoekenden". In een latere fase dit voorjaar wordt deze opleiding ook als traject opgestart voor werknemers. Hou hiervoor onze opleidingskalender in de gaten.

Informatie over dit opleidingstraject is te vinden op de site “Job als dispatcher ! Iets voor jou?” Je kan dit ook volgen op onze facebookpagina.

Heb je interesse voor deze opleiding voor één van je eigen werknemers aarzel niet ons te contacteren. Wij stellen een gepersonaliseerd traject voor. Heb je binnen je bedrijf een stageplaats of openstaande vacature, heb je interesse om de cursisten te leren kennen, laat ons dan een bericht dan kijken we samen of we een match kunnen vinden met een van de cursisten.

We kijken uit naar jullie enthousiasme voor deze opleiding en hopen op jullie ondersteunende schouders in het promoten van deze opleiding.

Voor jullie vragen en bemerkingen kan je terecht via mail naar administratie@zelco.be