Zelco en Sociale media

21/03/2013

 

 

Zelco’s LinkedIn-pagina krijgt een nieuw kleedje en wordt een extra communicatiemedium van Zelco naar haar klanten en de professionele wereld.

 

 

 

 

Het doel van Zelco’s aanwezigheid op LinkedIn is tweeërlei:

·         In de eerste plaats heeft de LinkedIn een informatieve functie. Zelco publiceert overzichtelijk, visueel en duidelijk haar boodschappen. Zo geraken bezoekers heel snel op de hoogte van opleidingen en nieuws.

·         Ten tweede dient de LinkedInpagina om bestaande contacten te onderhouden en het netwerk uit te bouwen met potentiële geïnteresseerden. Via de eenvoudige ‘followknop’ rechtsboven kunt u zich intekenen op de Zelcopagina. U kunt er bovendien voor kiezen om via email een overzicht te krijgen van alle belangrijkste updates op LinkedIn.

Op Zelco’s LinkedIn vindt u:

·         Een homepage waar korte boodschappen en laatste nieuwtjes verschijnen. U kunt de informatie delen met uw netwerk, of elke publicatie van een “like” of commentaar voorzien.

·         Een pagina ‘services’ die belangrijke opleidingen en diensten vermeldt.

·         Een pagina ‘insights’ met referenties van partners van Zelco. Op die manier helpt Zelco mee om u in contact te brengen met andere personen, bedrijven of discussiegroepen.

Zelco’s LinkedIn-pagina zal geleidelijk aan worden opgebouwd als het communicatie- en netwerkmedium. Op eenvoudige manier blijft u up-to-date met de laatste ontwikkelingen, opleidingen en diensten van Zelco.

Wij kijken er alvast naar uit om u als volger van onze LinkedIn te begroeten en ons gezamenlijk netwerk uit te bouwen. Join ook met de groep ZELCO. Heb je een vraag gooi het dan in de groep !