Versterk Uw team met praktijkopleidingen Logistiek

01/10/2009

Maak het verschil in deze economisch moeilijkere tijden! Onze praktijkgerichte, logistieke opleidingen zijn de ideale manier om u sterk te wapenen tegen de huidige cisis en u klaar te maken voor de komende relance.

Dit alles met een minimum aan investering.  Bekijk snel onze opleidingskalender 2010. 

Gecertificeerd Logistiek Auditor  wordt U via onze unieke 13 daagse opleiding die enerzijds het neusje van de zalm leert op het vlak van logistieke optimalisatie en anderzijds de nodige vaardigheden bijbrengt om snel logistieke processen te auditen.     

Onze meer dan 30 jarige praktijkervaring in magazijnorganisatie zal als basis dienen voor de inhoud van de opleiding “Magazijnmanagement”.  

Onze ervaren consultants zullen U tijdens de opleiding “Planning en Voorraadbeheer” uitleggen hoe met een minimum aan voorraad een maximale klantenservice kan gerealiseerd worden.  

De principes van het Dynamisch Prioriteiten beheer  worden haarfijn uitgelegd in onze opleiding "Productiemanagement"

Lean denken in de praktijk toegepast op de optimalsiatie van de Supply Chain is het voorwerp van onze training "Lean Sigma Supply Chain" voorzien.
 

 Nota: Zelco is een erkend opleidingsinstituut voor de KMO PORTEFEUILLE.  Meer info over deze subsidie en de te volgen procedures kan u bekomen op onze website of bij Nicole Standaert (tel.:09/3774731)