Opleiding planning en voorraadbeheer afgerond

10/12/2010

Op 16 december 2010 werd de 5-daagse opleiding Planning en Voorraadbeheer afgerond. Een enthousiaste groep deelnemers uit bedrijven als Colruyt, Oleon, Nexans, Marlux en Brouwerij Sint-Bernardus kreeg tijdens de vier eerste dagen een diepgaand en praktijkgericht inzicht in de problematiek van het voorraadbeheer. Daarbij werd onder meer ingegaan op het evenwicht tussen voorraad- en bestelkosten, praktische voorraadmodellen (statisch en dynamisch bestelmodel), voorspellingstechnieken en MRP.

De afsluitende vijfde dag stond in het teken van een aantal praktijkgerichte toepassingen op de pc (Excel). Op die manier werden de theoretische inzichten verder geconcretiseerd om een onmiddellijke toepassing in de werksituatie mogelijk te maken.

Sessie voorjaar 2011

De nieuwe sessie van deze klassieker in het opleidingsaanbod van Zelco Logistics staat nu reeds gepland en gaat door op 17, 24, 31 maart, 7 en 28 april 2011. De opleidingsdag start om 9u en wordt afgesloten om 17u.

In de prijs van 1350 € (excl. BTW) is het lesmateriaal en de koffie- en lunchpauzes inbegrepen. Aarzel dus niet om u hier in te schrijven of contacteer ons voor meer informatie via zelco@zelco.be of op 09/377 47 31.

Het volledige programma van deze opleiding kunt u bekijken op onze website. Ook onze andere opleidingen voor het voorjaar 2011 staan reeds gepland.