Opleiding dynamisch voorraadbeheer bij horecatotaalzaak ISPC

04/10/2006

ISPC is het unieke “One stop shopping” concept voor de horecavakman en heeft naast twee vestigingen in België (Gent en Luik) ook nog twee winkels in Nederland (Utrecht en Breda).

Met 72.000 producten in het gamma is het voorraadbeheer een hele uitdaging. In het kader van het implementeren van een ERP-oplossing, krijgen de afdelingschefs van de winkels, een 4-daagse in-company training dynamisch voorraadbeheer, georganiseerd door Zelco in samenwerking met Cevora.

De afdelingschefs, die zowel verantwoordelijk zijn voor de verkoop als voor het voorraadbeheer, wordt aangeleerd hoe zij moeten omgaan met promoties, seizoensinvloeden en het interpreteren van verkoopshistorieken. Vanuit deze vraagvoorspelling kunnen zij dan, rekening houdend met een aantal parameters zoals onder andere servicegraad en budget, hun voorraden dynamisch gaan beheren.

Lees meer over de principes van het dynamisch voorraadbeheer in het artikel: "Wat zijn de voordelen van het dynamisch voorraadbeheer?" of bekijk de inhoud van het opleidingsprogramma planning & voorraadbeheer.