Sales-medewerkers Komatsu krijgen logistieke vorming.

30/10/2008

Komatsu (www.komatsu.com) , wereldwijd actief in de productie van o.a mijnbouwmateriaal en constructievoertuigen, deed beroep op Zelco om sales-medewerkers uitgebreid te vormen omtrent integrale logistiek en transport.

Het feit dat o.a. sales-medewerkers genieten van een logistieke opleiding is een bevestiging van een startende trend waarbij firma’s het belang van logistieke competentie in alle afdelingen van de onderneming inzien.

Een dergelijke visie zorgt immers voor begrip omtrent de mogelijkheden en beperkingen waarmee het departement logistiek wordt geconfronteerd. Dit leidt automatisch tot kostenbesparing door enerzijds het vermijden van conflictsituaties en meer realistische voorstellen naar de klant en de leverancier toe.
Anderzijds geven niet-logistieke medewerkers zó veel gemakkelijker ondersteuning aan integrale, logistieke verbeteringen die zonder begrip omtrent de materie meestal snel worden afgevoerd.

Wenst u meer te weten over een dergelijke “in-company training”, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren. De contactgegevens vindt u op www.zelco.be/nl/contact/.