Consultancy blijft hoge toppen scheren!

14/09/2011

Een erg aanzienlijk aantal bedrijven doet een beroep op Zelco Logistics bij het invoeren van betaalbare praktische oplossingen voor hun logistieke optimalisaties.

Een greep uit het grote gamma van lopende en recent gefinaliseerde opdrachten:

  • Ineos, het derde grootste onafhankelijk chemieconcern ter wereld en Lambrechts, een toonaangevende groothandel in ‘water’ en ‘warmte’, deden beiden beroep op Zelco voor de reorganisatie van hun magazijnen.
    Daarbij werd gestreefd naar een flexibel ontwerp waarbij een optimale kost bij een hoge graad van klantenservice het einddoel vormde.
  • Alcyon, distributeur van veterinaire producten uit het Waalse Villers-Le-Bouillet, zag in Zelco de ideale partner voor een grondige audit van de logistieke activiteiten en de ondersteuning door de ICT systemen.
  • Indusign, ontwerper en producent van hijskranen met een liftvermogen tot 45 ton en de snelst groeiende Oostvlaamse onderneming van 2011, slaagde er samen met Zelco Logistics in hun magazijn en de toelevering naar de productie volledig te reorganiseren. Daarbij wordt nieuwe praktische software geimplementeerd.
  • Een volgend softwareproject met bijhorende reorganisatie van het magazijn vond plaats bij AVA-Papierwaren te Temse. De volledige flow vanaf de aankoop van grondstoffen tot de in gebruikname ervan bij de productie van onder andere servetten, tafellakens en onderleggers werd in een nieuw computerprogramma vertaald. Zelco Logistics slaagde erin een praktische, overzichtelijke ERP te programmeren waarin het gebruikersgemak samen met een heldere databasestructuur en een degelijke opleiding de sleutels tot een succesvolle implementatie blijken te zijn.
  • ...  

Hierbij willen we nog eens alle klanten bedanken voor het vertrouwen en de erg constructieve samenwerking zonder dewelke de successen van de voorbije weken niet zouden zijn behaald!