Consultancy in hoogste versnelling!

01/09/2012

Veel bedrijven zijn er nog steeds van overtuigd dat het inschakelen van externe specialisten een meerwaarde betekent voor hun bedrijfsactiviteit. Daarbij wordt, nu nog meer dan vroeger, vooral gezocht naar partners die praktische oplossingen aanbieden.  Het is dus geen toeval dat de consultants van Zelco Logistics, die altijd streven naar werkbare en begrijpbare oplossingen, meer dan de handen vol hebben...

Een kort overzicht van enkele lopende en recent gefinaliseerde opdrachten:

  • Bemis Europe  is a leading supplier in flexible packaging for food and pharmaceutical products.  
    Zelco Logistics supports Bemis Europe in the streamlining of the European Supply chain composed out of 6 manufacturing sites and more than 15 sales offices.
  • Lambrechts is de specialist in sanitair en centrale verwarming en beschikt over eigen winkels en afhaalcentra voor de installateur.  Zelco Logistics ondersteunt Lambrechts bij de optimalisatie en de re-layout van het centrale magazijn in Genk om op die manier nog een betere service te kunnen verlenen aan de steeds groeiende klantenbasis. 
  • Powertools Distribution Hoeselt   is het 'global' distributiecentrum  voor parts + equipment voor construction and mining van de Atlas Copco Group. Zelco Logistics ondersteunt Powertools Distribution bij de optimalisatie van opslagcapaciteit , productiviteit en perfecte klantenservice. 
  • Ava Papierwaren is de specialist voor papierwaren voor bureel, school en horeca.  
  • Zelco Logistics ontwikkelt een nieuwe softwareoplossing voor de ontvangst van grondstoffen voor de productiesite in Temse. Het geheel wordt ondersteund door een eenvoudigbestelsysteem en een volledige opvolging van grondstof tot afgewerkt product.