AVA opent nieuw magazijn

10/07/2008

Op vrijdag 18 april opende AVA PAPIERWAREN met een feestelijke receptie het nieuwe magazijn te St-Niklaas.  AVA PAPIERWAREN heeft een indrukwekkend gamma van om en bij de 13.000 producten: servetten, placemats, tafelpapier, disposables (voor gebruik in keuken en eetzaal), verpakkingen (food en non-food), hygiëne-artikelen, decoratiemateriaal, doopartikelen, party-artikelen, hobbymateriaal, school- en bureelartikelen.  Deze artikelen worden vanuit het centrale magazijn geleverd aan de 32 winkels in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg.

De samenwerking tussen AVA PAPIERWAREN en ZELCO LOGISTICS dateert reeds van 1998.  Bij deze unieke samenwerking fungeren onze consultants als logistieke raadgever en sparringpartner van de interne specialisten binnen AVA.

De opening van het nieuwe DC van ca. 10.000 m² is het voorlopige orgelpunt in de uitbouw van de logistieke omgeving van AVA.  Tijdens deze opening gaven dhr. Van Der Auwermeulen (algemeen directeur) en mevr.  Van Weddingen (voorzitster Raad van Bestuur) een visie op de toekomstige evolutie van AVA, terwijl Alfons Van Zele een visie gaf op de toekomstige logistieke uitdagingen.

We wensen AVA PAPIERWAREN veel succes bij de verdere uitbouw van de organisatie.